Aan deze website wordt nog gewerkt maar neem gerust een kijkje.

Epiloog

 

Een epiloog is meestal een einde schrijven aan een verhaal wat op zijn einde loopt. In dit geval is het een beeldverhaal en dat wilden we ook in stijl eindigen: met beeld over dat einde.

De stoep is deze week, de week van 6 december 2023, leeg gemaakt, alle containers en afrastering is verwijderd en opgeruimd, aan de kant van de Waddenzeelaan, en de regen zal naar alle waarschijnlijkheid het zand etc. eraf spoelen in de loop van de komende week.

Maar ook aan de binnentuin is hard gewerkt om hem leeg op te leveren zoals je kunt zien op bovenstaande twee foto's. Alle containers zijn verdwenen en ook hier is de afrastering opgeruimd, het pad is zoveel mogelijk moddervrij gemaakt en ook hier zal de regen, die voorspelt is, zijn werk gaan doen. Maar meer regen betekend ook meer waterplassen in de tuin, daarom is het niet verstandig om al te gaan wandelen, hier maar even mee wachten tot de tuin in zijn geheel is opgeknapt.


En ja, hier stond hij he, Tante Keet, weten we het nog?
Het zal effe droog moeten blijven voordat alle water in de tuin is weggetrokken, maar we hebben geduld leren hebben he, in de afgelopen maanden.
Maar het was zeker de moeite waard, en de tuin zal ook weer de moeite waard worden daar ben ik van overtuigd.
Maar daar gaan we later meer van zien hopen we!!


Hieronder nog een paar van vlak voor Kerstmis 2023, kun je zien hoe leeg het is!!


Maandag 22 januari 2024 werd er begonnen met het hekwerk voor de tuinen aan de voorkant, op de foto helemaal bovenaan staan de houten hekjes nog maar op de foto hieronder worden deze vervangen door nieuwe palen. En toen hield het even op.

Het laatste hekwerk wordt weggehaald door de Knaapen Groep op 15 februari 2024.
Een dag daarvoor, zijn door Hurkmans de leidingen afgekoppeld, en kon de kast ook weggehaald worden. Op de foto's hieronder links zie je de lege plek en op de andere 2 foto's is een bedrijf bezig om de tuin om te spitten en wat op te ruimen, dit gebeurde op 16 februari 2024.

En zo ziet het eruit als het omgespit is en een klein beetje opgeruimd, je kunt je niet meer voorstellen wat zich hier het afgelopen jaar
heeft afgespeelt.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.