Aan deze website wordt nog gewerkt maar neem gerust een kijkje.

Op 25 juli 2023 kwamen Esther van Woonbedrijf en Lonneke van de Knaapen Groep naar tante Keet met een grote mooie bos bloemen. Tot mijn grote verbazing waren die voor mij als vrijwilliger, dus had ik even niets te zeggen. Maar ik vind dat veel  mensen een hoop meer hebben gedaan voor hun medebewoners. Er is meegeholpen met verhuizen er is gepoetst en ik weet niet wat allemaal nog meer. Vandaar dat ik zeg deze bos prachtige bloemen is voor iedereen bedoelt die zich moeite getroost heeft voor een of meerdere medebewoners.

Dank aan allen!!!!

Drie keer raden wat er nu langs ons keukenraam op de eerste verdieping langs komt gegleden?

Jawel, je ziet het goed "Tante Keet" komt persoonlijk langs en die zullen we straks nog wel meer zien denk ik.

en ook Tante Keet heeft zo nu en dan een verbouwing nodig.

Na een gezellige rondleiding op 5 april 2023 over het bouwterrein, was het koffie met een koekje bij tante Keet, en nee de dames hierboven zijn niet Tante Keet maar links is Lonneke van de Knaapen Groep en rechts Marieke van Woonbedrijf, zij zijn de aanspreekpunten voor de bewoners tijdens de renovatie.
En ondanks dat we uit privacyoverwegingen geen foto´s van mensen willen plaatsen toch deze uitzondering uiteraard met toestemming van de dames. En zeg nou zelf wie kan hier nou bezwaar tegen hebben!!
We hebben een speciaal plaatsje aan Tante Keet gegeven, omdat de dames en de Keet zich inzetten voor de bewoners, om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Zij hebben hiervoor allerlei activiteiten ontwikkeld om de bewoners wat ontspanning te geven. En niet alleen de evenementen tellen hier mee maar ook dat wij als bewoners iedere dag in Tante Keet terecht kunnen voor koffie en om even te ontspannen en even bij te buurten. 
Uiteraard gelden er een aantal spelregels voor het gebruik van Tante Keet, wat heel normaal is natuurlijk. Onder links zie je de spelregels waar we ons aan te houden hebben. En de eerste activiteit kun je lezen in het midden: de handbehandeling op 11 mei 2023. De foto's daaronder.


En de eerste activiteit kun je lezen in het midden: de handbehandeling op 11 mei 2023. De foto's zullen we daaronder plaatsen.
Een mooie activiteit voor de toch wel hoofdzakelijk dames, maar de tijd voor de heren komt ook nog wel maak je maar niet ongerust.
15 juni komen de kappers van het Summa College aan de beurt en heren, en natuurlijk ook de dames, u wordt geknipt maar niet geschoren als u dat wilt, hou die datum dus vrij en geef je op in grote getalen, u krijgt nog een uitnodiging hiervoor.

Maar eerst waren de dames van de handbehandeling aan de beurt, het was een zonnige warme dag en de animo was best wel groot.

Vooraan: Mabel.                                                                                         Midden: Fleur.                                                                                                 Achteraan: Britt

 

Beste bewoners van de Lauwerszeeweg,

Wij Britt, Mabel en Fleur hebben donderdag 11 mei nagels gelakt bij bewoners in de Lauwerszeeweg. Wij vonden het alle 3 superleuk en gezellig, wij zouden dit graag vaker willen doen. Het was fijn om bewoners te ontmoeten en om met ze te praten. 

Op school zelf doen wij veel verschillende dingen en zijn alle 3 heel blij met de keuze die we hebben gemaakt om deze opleiding te volgen. Het leukste vinden wij toch wel de massages.

Met vriendelijke groet,

Britt Willems, Mabel Van Hamburg, Fleur Vogels

Summa College Eindhoven

 

De dames in uiterste concentratie, en niet alleen Mabel, Fleur en Britt maar zeker ook de dames van de Lauwerszeeweg. En zo hoort het ook he!!
En hieronder nog een mooie, geflankeerd door het onderwijs team. Maar helaas aan alles komt een eind, ook aan deze zeer geslaagde middag.

En zoals jullie hierboven kunnen zien de nagels fleurden er allemaal van op!!!

En s 'morgens om 09.00 uur stond de sjoelbak klaar om bespeeld te worden, en er is gesjoeld!!!

Gewoon een paar mooie foto´s van Tante Keet omdat het er zo gezellig is!!
Vandaag bracht Lonneke een splinternieuwe prachtige sjoelbak naar de Keet, nou kunnen we een competitie starten met sjoelen, maar we gaan eerst inspelen he, iedereen moet de kans krijgen om te oefenen nietwaar?


Drie morgens in de week ben ik in Tante Keet om koffie te zetten als daar behoefte aan is, of om te buurten als daar behoefte aan is, en om de zaak een beetje netjes te houden als daar behoefte aan is.
En ik was nooit alleen, daar waren altijd twee gevleugelde vrienden samen met de sjoelbak en de klok!!!

Het is lekker weer geworden het zonnetje schijnt vrolijk en Lonneke zorgde voor een vrolijke aankleding met bloemetjes etc. dus wat wil je nog meer he!!! We worden in de watten gelegd nietwaar? Maar er komt nog meer, kijk maar eens naar de foto's hieronder. 

Ja het ziet er naar uit dat we morgen 13 juni 2023 een echt grasveld bij Tante Keet hebben liggen.

En dat klopte!!

Op 15 juni was de knipmiddag gepland met de studenten van het Summacollege, iedere bewoner kon zich opgeven om hieraan mee te doen, en de opkomst viel zeker niet tegen!!! Op de foto's hieronder een impressie van het gebeuren.

En ze hebben erg hun best gedaan de dames van het Summacollege, de aankomend kapster hier op de foto in het midden zal er op dat moment geen weet van hebben dat ze een ervaren kapster aan het knippen is, maar evengoed ging het heel goed!!! Uiteraard bedanken wij de studenten en het Summa voor deze professionele haar knip beurt!!!! 
Wil je ook de Spel en spijsmiddag zien dan klik op de link.


Lunch op 24 juli 2023.

En natuurlijk een feestelijk aangeklede Tante Keet!!

En een lunch waaraan niets ontbrak en ruim voldoende voor iedereen, voor herhaling vatbaar.


Ja en op 31 oktober nemen we afscheid van Tante Keet, en op de rechtse foto zie je in het raam wie de fotograaf geweest is!!!

En natuurlijk is een bedankje op zijn plaats voor de Knaapen Groep en Woonbedrijf die dit alles mogelijk hebben gemaakt, namens de bewoners onze dank hiervoor, de meeste hebben het zeer op prijs gesteld.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb