Aan deze website wordt nog gewerkt maar neem gerust een kijkje.

De spel en spijsmiddag op 11 juli 2023.

Een bijzonder geslaagde middag, goed verzorgd door de dames van de Knaapengroep, links Lonneke en rechts Anneke, en ook goed bezocht door de bewoners die er allemaal over eens waren na afloop dat het een bijzonder geslaagde middag was. Hieronder volgen de foto's gemaakt op die middag, en het zijn er zo veel dat we ze op een aparte pagina hebben gezet

En uiteraard wordt er begonnen met koffie, hoe kan het ook anders, en daar was een lekker stukje bananenbrood bij, hieronder de juiste gegevens en de bijbehorende foto's. Vergeet vooral niet om op de foto's of afbeeldingen te klikken om ze te vergroten!!!

En een potje sjoelen hoort daar natuurlijk ook bij he? En uiteraard in verschillende samenstellingen natuurlijk dat houdt de strijdlust hoog!!

Nog maar net bekomen van de koffie en dat lekkere bananenbrood of daar komt de volgende lekkernij alweer aan:  Wraps
En die gaan erin als koek zo lekker waren ze en als ik het goed begrepen heb heeft Anneke ze gemaakt, op de rechter foto hierlangs is ze deze aan het serveren, complimenten Anneke!!!

Bij de heerlijke hapjes kregen we ook nog de recepten mee waarmee ze gemaakt waren, wij hebben ze tussen de foto's geplaatst en hopen natuurlijk dat ze echt gebruikt gaan worden, de dames van Woonbedrijf en de Knaapengroep kunnen trots zijn op wat ze ons gepresenteerd hebben. Ik heb mijn oor goed te luisteren gelegd en gemerkt hoezeer deze geste gewaardeerd werd, dames KLASSE!!!

Tussen de hapjes door werd er ook nog een drankje geserveerd, wat ook door iedereen als bijzonder verfrissend en lekker werd ervaren, een smoothy met onder andere spinazie erin verwerkt en het zag er zo groen uit als de kleur van de letters op deze pagina of het gras op de foto hier  linksboven of rechtsonder. Mooi groen is niet lelijk he!!!

Het volgende hapje was een fruithapje met meloen en feta en nog een aantal dingen meer kijk hieronder maar op de receptenkaart.

De jonge dame hierboven links op de foto, Karlijn, maakt altijd de nieuwsbrieven voor de Knaapengroep, en was een gedreven aanjager van het sjoelbak gebeuren.

We hebben een keigezellige middag gehad op dinsdag 11 juli 2023, met lekkere hapjes gemaakt door Anneke hierboven hapjes uitdelend, en dat hadden we niet gehad als er geen verbouwing of renovatie gestart was, ik wil dan ook namens de bewoners die aanwezig waren onze dank uitspreken hiervoor.
Foto´s onder andere van Lonneke.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb